Nomade Beach Club

Det är inte klokt vad jag saknar Dubai redan. ? Vi kom hem för prick två veckor sedan och det känns som en evighet sedan vi var i solen. Passade på att plocka fram några av bilderna från Nomade Beach Club som ligger ute på palmarmens allra yttersta spets (utanför Rixos the Palm). Det tog visserligen långt tid ut med taxi dit, men det var ett annorlunda ställe som kändes väldigt tropiskt. Inte så mycket fokus på pool liv utan snarare strand, palmer och skönt häng. Musik och DJ spelade hela dagen och framåt eftermiddag/kväll fylldes dessa urmysiga lounge grupper med folk. ?

Vi har sparat ner spellistan från den andra beach cluben Drift (mitt favvo ställe som ni sett bilder ifrån). Så vill man ha lite härlig bakgrundsmusik och känna feelingen är det bara att sätta på här hemma. 🙂 Det där med ljud och dofter tycker jag ger så himla mycket minnen och igenkänningsfaktor. Håller ni med mig!?

Blev så bortskämd att vara ute så mycket när vi var på resan, nu hemma blir man ju som en “inne-råtta”. I går trotsade vi vädret och tog en lång 14 km PW  längs havet i regn och hård vind. Idag blev en lite kortare tur då det regnade ännu mer, men jag ville verkligen ut och få luft i lungorna. Trots att man “gymmar” på morgonen ger det ju inte alls samma känsla.

Nu måste jag chilla ner lite resten av kvällen. Går på högvarv just nu, så mycket som ska hinnas med även hemma innan en ny vecka drar igång. 

Ha en skön söndag vänner så hörs vi snart… 🙂

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *