Podcast 28

Andrea_Berlin_Ridsportpodden_avsnitt28_Johanna_Lassnack

Sista fredagen i mars månad och vad betyder det – nytt avsnitt av Ridsportpodden såklart! 🙂 I måndags spelade jag ju in detta rykande färska avsnitt med inspiratören Johanna Lassnack från Ryttarinspiration. Vi pratar om hur man boostar sitt självförtroende, får upp motivationen, tar sig ur svackor och kommer ur sin confort zone. Dessutom belyser vi hur viktigt det är att ha rätt team omkring sig och hur man skapar ett system som fungerar – och vad är ett system?

Under tre års tid har Johanna slagit igenom med sin verksamhet Ryttarinspiration på sociala medier. Från början var det bara en kul grej – komiska videos med hög igenkänningsfaktor och peppande inlägg. Idag coachar hon ryttare framgångsrikt och föreläser över hela landet.

I podden berättar hon hela historien, hur hon har blivit en så stor glädjespridare och hur hon har jobbat med sig själv för att komma dit hon är idag. Ett poddavsnitt som innhåller massor av tips till ryttare på alla nivåer – men även många nycklar för dem som inte rider. Mental träning helt enkelt!

Missa inte detta! 🙂

Ni hittar avsnittet här!

Fredagskramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *