Podcast editing

Andrea_Berlin_Podcast_Work-2325Andrea_Berlin_Podcast_Work-2326

Hej på er! Lite bättre här idag, jag har varit ute på en promenad och under eftermiddagen gjort nästa podcastavsnitt klart för släpp på fredag! Var tvungen att spela in intron trots min jobbiga förkylning. Fick nog ta 20 tagningar innan det överhuvudtaget blev hyfsat, alltså min röst låter så hemsk, inte kul! Men, men inget att göra. Under avsnittet i övrigt är jag ju i alla fall frisk så jag hoppas inte så många lägger märke till det. Nu är det i alla fall iväg till redaktionen! 🙂

Det blir mycket tee, energidryck, nötter och snacks vid skrivbordet för att hålla sig vid liv och få energi. Gott! 🙂 Ska försöka jobba ett litet tag till sedan ta luft igen. Vill bara ut! Och i morgon har jag bestämt att jag ska träna, så är det bara. Baj baj förkylning nu vill jag inte mer… haha! 🙂 Det värsta är att jag har smittat Jonas också så nu är han på sin första sjukdag. Mitt fel… shit!

På fredag har vi fått ställa in ytterligare ett viktigt jobbmöte. Har riktigt mycket kul jobb och resor på G som ska planeras… får vi bara se när i kalendern det ska in!

Ha en fin onsdagskväll!

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *