Pool day

Andrea_Berlin_Sunprime_Miramare_Rhodos_Pool_Infinitypool-Andrea_Berlin_Sunprime_Miramare_Rhodos_Pool_Infinitypool--2

Hej fredag! 🙂 Hoppas ni mår bra där hemma. Härifrån kan jag i alla fall meddela att det inte går någon nöd på oss… hehe ? Vi får så mycket sol och bad!

En semesterdag här ser ut ungefär såhär; Klockan ringer 06.30 – jag snozzar lite och sedan gör vi oss klara för gymmet kl 07.00. Jag tar en brustablett från Self i min shaker och fyller på med vatten. Smartaste energidrycken på resa! Är sedan på gymmet fram till ca 9.00. Vill verkligen inte stressa igenom passen utan också hinna med ordentlig nedvarvning och mycket stretsching. Detta prioriterar jag verkligen efter mina pass. 

Därefter blir det en skön dusch i bungalowen. Sedan drar jag bara på mig en piké och shorts för promenixa till frukostbuffén i restaurangen (vilket tar ca 10 min – området är stort!). Vi brukar vara där 45 min innan de stänger så man kan hinna plocka allt i lugn och ro. Sedan kan man sitta kvar läääänge i lounge grupperna.

Efter frukost har vi hela dagen ute vid poolen och havet. Brukar landa i en solstol vid 11.30 och känna mig färdigsolad ungefär vid 15.30. Avslutar eftermiddagen med lite lugn simning i 30 minuter. Då är man rejält uppvärmd av solen så att man klarar att vara i vattnet ett tag. 🙂

På eftermiddagen blir det lite avkoppling. Jag äter en skål fruktsallad som jag plockat med mig från frukosten och ställt i kylen. Riktigt fräsch att få i sig som energi när man börjar bli trött… och sen ska man ju uppdatera er här på bloggen. 🙂

Nu har vi härliga kvällen framför oss – idag blir det asiatiskt på menyn.

Ha en riktigt mysig fredagskväll så syns vi snart igen!

Kramar från poolen på Rhodos ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *