Products for sport

Andrea Berlin - TrikemAndrea Berlin - Trikem-3Andrea Berlin - Trikem-2

Hej på er! Har fått chansen att testa flertalet av Trikem Sports produkter, vilket är väldigt spännande. Eftersom jag de senaste två åren haft lite problem med min höftmuskulatur och även högerfot behöver jag nya komplement för att gynna blodcirkulation, leder och överansträngda muskuler. Periodvis är det riktigt smärtsamt, men med en duktig läkare och sjukgymnast får jag hjälp när det behövs akut. Däremellan måste man försöka vara snäll och ge kroppen lite hjälp.

Har än så länge masserat in värmesalvan två kvällar i rad och den känns riktigt skön. Får avvakta med en mer detaljerad utvärdering tills jag testat allt ordentligt! 🙂

I dag är det dags att resa i väg. Så mycket som ska packas och fixas just nu… Men jag lovar att bloggen också ska hänga med så mycket det bara går! Kan också meddela att det snart kommer en kul grej till er läsare här på bloggen. Så titta in snart igen 😉

Kram kära vänner! ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *