Protein toast & work

Hej fina ni, uppskattar verkligen att ni har tålamod att titta in här även om jag varit dålig på att uppdatera senaste veckan. Hoppas ni har överseende med att vi alla kommer i perioder där både tiden och inspirationen faller bort en liten aning. Jag har suttit mycket framför datorn, men bloggen har inte fått första prio nu. Nästa vecka släpps nämligen det nya varumärket. Det har varit 3 månader arbete innan allt har blivit klart. På måndag är det tillgängligt för återförsäljare att köpa från grossist. Det innebär att vi då ska släppa “bomben” med all info! 🙂 Det går ut nyhetsbrev, pressbrev, en startkampanj och så ska den nya hemsidan vara klar. Jag har suttit mycket med hemsidan och till nästa vecka ska den ligga online. Då tänkte jag även att ni skulle få se den! 🙂

Lägger massor av tid på detta nu så vill bara mest av allt att det ska sälja och bli poppis. Jag gillar produkterna himla mycket (har använt dem själv i ett par månader redan) och det känns som de verkligen behövs på marknaden. Eftersom detta blir en separat del i bolaget, som blir min lilla ” working baby” så ska jag försöka göra mitt allra bästa för att det ska ut på marknaden på bästa sätt. 🙂

För det mesta blir det lunch framför datorn för att spara tid. Idag gjorde jag en annan variant av mina favorit mackor. Protein toasts – bake off – som blir som nygräddade när man rostar dem. Riktigt bra innehåll baserat på soyaprotein (25 g protein/100 g), mycket frön och inget mjöl. Super goda att fylla så de blir matiga. Hade lite grön soyaböns/ärtröra kvar från en annan dag, så den la jag i som smaksättare. Kan verkligen rekommendera att göra sådana fullproppade mackor. Riktigt mättande och går dessutom att ta med sig om man är på språng. 🙂 Typ 80 gram rent protein på bara en endaste måltid. Galet bra efter träning – och det bästa av allt såklart att det är sååå gott! 

Tveka inte att skicka mig önskemål vad ni vill se/läsa på bloggen framöver. Vill gärna publicera sådant som ni vill läsa! Skicka ett mail, DM eller kommentar så lovar jag att lägga upp något kul! ?

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *