Purple sky

Äntligen tillbaka här på bloggis! 🙂 När man rest och sedan kommer tillbaka är det mycket att ta tag i. Har haft två fullsmockade dagar inne på kontoret. Sommarens topp börjar närma sig och då måste marknadsföringen kring våra varumärken vara i rullning. I går fick vi leverans och passade på att sända ut massor av produkter till influensers och nytecknade ambassadörer. Jag fullkomligt älskar våra osimagnesium produkter, så jag hoppas de också ska göra det! Dessutom är alla de fina profilkläderna klara, så de som är med i teamet har också fått klädesplagg.

Har funderat lite på om jag kanske skulle ha en tävling här på bloggen där ni kan vinna ett riktigt lyxigt paket produkter. Vad hade ni tyckt om det!? 🙂

Nu ska jag jobba hemifrån idag och resten av veckan, vilket var ett tag sedan… men skönt! Jag är så himla bortskämd med att kunna styra mina dagar tidsmässigt. Samtidigt som jag njuter av att vara hemma i vårt mysiga hus, tänker jag tillbaka minst en gång om dagen på Kreta och den härliga resorten. Kolla bara på denna magiska kväll där himlen går i pastell i skymningen och övergår i lila innan mörkret faller. Hur fint? ?

Stor kram till er finisar ♡ 

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *