Q/A part II

En bild som togs för prick 2 år sedan. Känns som igår…

Heeej på er! Lovade ju er en fortsättning på Q/A med de blandade frågorna. Så här kommer dem! Hoppas ni tycker det är kul att läsa den här typen av inlägg!? 🙂

Vad ska du göra i sommar?

Inleder sommaren på Kreta om 2 dagar. Längtar så! Sedan brukar vi vilja vara i Sverige under högsommaren. Vi bor ju trots allt i ett sommarparadis med vackra stränder och mysig miljö. Så varför inte vara hemma då? Till midsommar är det planerat att vi åker till Båstad (kommer berätta mer om det sen), vilket jag alltid längtar till. Är så mysigt! I juli/augusti kommer vi nog gör lite mini-trips, bla åka till vårt sommarhus och kanske besöka några andra mysiga sommarorter. Dessutom ska vi få in lite cykling på schemat också, så jag och min bike får komma ut och rulla lite.

Reser du lika mycket som tidigare?

Nej, faktiskt inte. Eftersom jag inte frilansat som journalist på länge nu, så blir det inte alls lika mycket Europaturer längre. Lite synd för jag älskar ju att resa! Men samtidigt är jag glad för mitt beslut att ändra inriktning och trivs jätte bra med mitt nya arbete. Nu ska vi snarare ut i Europa för att kolla på olika mässor. Ligger på agendan efter sommaren.

Skulle du kunna tänka dig börja rida igen? Saknar du inte det?

Detta är nog den vanligaste frågan jag får. Men ska jag vara helt ärlig saknar jag inte det alls. Jag ser hästar så gott som dagligen. Skymtar till och med dem från vårt hus. Dessutom kommer de ridande här på vår gata och längs stränderna. Jag njuter av att titta på dem och säga att de är söta. Inte mer än så. Skulle jag vilja uppleva någon känsla igen så är det nog att sitta på en riktigt välutbildad häst och fila detaljer. Att hoppa riktigt höga hinder skulle jag nog inte ens våga idag, är nog betydligt fegare nu känns det som…haha. 

♡ Kommer du vara på Falsterbo Horse Show?

Eftersom vi bor bara 5 min därifrån så kommer jag nog inte kunna låta bli. Att se de stora hoppklasserna är självklart kul. Det känns dessutom som hela hästvärlden “hälsar på” här i lilla Skanör/Falsterbo. Så slutet på veckan kommer jag säkert gå dit. Men nej, har inget intresse av att hänga där hela veckan.

Har du bra självförtroende?

Ja, det måste jag nog säga att jag har. Är ganska självsäker av mig. Dock är jag inte en person som gillar större sällskap eller att göra saker i grupp. Något som hängt kvar sedan jag var liten. Då var jag en jätte blygis.

Hur lång är du och hur mycket väger du?

Jag är 168 cm lång och väger ca 54 kilo. Väger mig aldrig och fokuserar inte på några siffror på vågen eftersom det bara är missvisande. Spegeln och kläder säger allt.

Du har själv poddat mycket. Vill du göra det igen? Och vilka poddar lyssnar du själv på?

Ja, det har jag, spelade in 30 avsnitt, vilket var super kul! Att göra en produktion själv, från manus till färdigt program var verkligen spännande. Jag skulle absolut kunna tänka mig göra podcast igen, vi får väl se om det kommer något tillfälle för det. Själv lyssnar jag inte så mycket på poddar numera. Går jag en lång powerwalk brukar Träningspodden med Lovisa och Jessica underhålla mig, om jag inte har musik.

Om du skulle köpa något dyrt vad skulle det vara?

En ny dator. Min skärm är alldeles trasig så det skulle verkligen behövas.

Hur tänker du kring mat/kost på semestern?

Jag tänker faktiskt äta precis det jag är sugen på. Längtar efter riktigt mycket god fräsch grekisk mat! Skaldjur, fisk, röror, sallader och grillat kött! Men även efter smarriga frukostar med tjock grekisk yoghurt, omeletter m.m Jag ljög om jag sa att jag inte skulle vara sugen på lite goda pancakes med nutella och desserter också. Kommer njuta av att vi är där helt enkelt!

Har du någon bucket-list?

Nej faktiskt inte. Borde man göra en eller? 🙂

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *