Questions from you

Vilka blev dina bästa minnen från sommaren 2018?

Har väldigt härliga minnen från vår Kreta resa, det var en riktigt mysig inledning på sommaren (bilden ovan). Tänker tillbaka på den väldigt ofta. Sedan hade vi också några magiska dagar i Båstad där vi åt riktigt gott – vår lyxhelg över midsommar med bla massor av skaldjur och grillbuffé. Den dagen vi var på visning och föll pladask för vårt lilla Båstad-hem var också en riktigt mysig dag. Kommer inte heller att glömma alla underbara kvällsbad. Sommaren som slog rekrod i badande! 🙂

Hur kan det vara att ni köpte bostad i Båstad?

Vi har under de senaste åren besökt Båstad väldigt mycket – året om. Vi har bott i området så mycket tack vare Riviera Strand och varje gång jag kommit dit har det känts som att komma “hem”. Älskar naturen, storleken på byn, livet vid havet, levnadssättet, alla faciliteter runtomkring och såklart att det händer så mycket där. Men jag har även varit där över julen och i regnrusk när turismen är som bortblåst. Likheterna med Skanör/Falsterbo är stor, men lika mysiga orter året om. Att få ha något eget som man kan åka till på weekends för att komma bort lite är fantastiskt! 🙂 Dröm!

Jag vill gärna testa någon produkt i Osimagnesium serien. Vilken rekommenderar du att jag köper?

Framförallt – kul att du är intresserad av serien! 🙂 Min personliga favorit är cooling lotion som jag gärna smörjer in musklerna med efter träning. Men jag gillar även body lotion med magnesium och MSM. Den är en stor favorit hos våra ambassadörer vet jag.

Gillar verkligen dina recensioner av olika hälsosamma produkter. När kommer du göra nästa test?

Så kul att höra, vad glad jag blir! 🙂 Tycker själv det är roligt att läsa recensioner så jag vill gärna dela med mig. Inom kort kommer ett glass-test kan jag avslöja. Håll ögonen öppna! 😉

Har du någon koll på höstens träningskläder? Vill så gärna uppdatera min solblekta garderob.

Jag har bara börjat kolla litegrann, vill suga ut det sista av sommaren först. Jag älskar ju att träna i svart och rosa så min förhoppning är att köra på den stilen. 🙂 Men jag kan passa på att berätta att ni kommer få se litegrann här på bloggen i höst, bla från min nya samarbetespartner Röhnisch. Deras höstkollektion har nyss kommit och jag är så taggad på att börja använda deras kläder! 

Skulle du vilja flytta din blogg till en portal?

Haha, ja den frågan bollade jag för ett par år sedan, men kom till slut till ett beslut där jag valde att bli kvar på egen domän. Det hade självklart varit toppen för att nå nya läsare, sprida osv. men samtidigt har det för många fördelar att ha en egen site där jag kan styra allt själv. Älskar min layout som jag bett en webbdesigner göra åt mig. Något som jag inte kan flytta med mig till något annat ställe tyvärr. Dessutom hatar jag blinkande reklam som man inte kan styra över. Min plan idag är att ligga kvar som jag gör och ha mina egna samarbeten. Trivs bäst så och känns mest unikt! Skulle det komma en förfrågan som ger mig fler fördelar så är jag såklart inte helt främmande för att fundera på saken. 

Ha en underbar vecka – själv har jag fått en förkylning och är halvsjuk! 🙁 Så rädd för att hela min födelsedagshelg som väntar kommer bli en katastrof. Håll tummarna att jag kan bli på benen!

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *