Quick summer Q/A

Måndag och ny vecka! Det betyder att vi kör en ny Q/A här på bloggen – gällande hälsa/träning. Jag har hört från väldigt många håll att just fråge-inlägg, punktlistor och småtips är riktigt populära. 🙂 Så jag lovar att köra på med det så mycket jag kan! Kul recensioner väntar också kan jag avslöja…

Om man ska köpa nya träningskläder men inte har råd med allt. Vad är viktigast?

Rätt skor är ao, här tycker jag inte heller att man ska snåla. Prova ut en modell som är perfekt för ditt rörelsemönster och benställning. Tränar man intensiva pass tycker jag även att tightsen är avgörande både för känsla och prestation. Man ska känna sig fit i sin utrustning!

Vad äter du om du blir hungrig inför eller mellan dina träningspass och inte vill äta mat?

Det blir nästan alltid en smarrig proteinbar från Barebells och ett äpple. Det mättar precis lagom. Fiber och energi från äpplets naturliga fruktsocker. Protein, mättnad och god smak från baren.

Hur mycket äter du när du tränar så intensiva helger på resa?

Jag äter två riktigt stora mål, en brunch och en ordentlig middag, vilket i det här fallet har blivit buffé. Svårt att bara gå på café för att beställa en sallad eller från en á la carte meny. Hur min brunch såg ut från helgen dyker upp i kommande inlägg. Jag tänker inte alls på vad jag äter i mängd, men har en liten tanke vilka råvaror jag väljer för att hålla en någorlunda balans som kroppen gillar för att prestera. Det jag framförallt väljer bort är snabba kolhydrater såsom vitt bröd, pasta, pommes frites, pannkakor, bullar, sötade saker osv. samt dåliga fetter.

Kan man bygga muskler och tona kroppen samtidigt?

Ja, det kan man absolut. Men då gäller det att vara väldigt medveten om vad man stoppar i sig. Kort sagt, ät rätt råvaror som ger dig energi och ligg högt i proteinintag. Men ligg aldrig på underskott i kalorier. På så sätt måste du veta vad du normalt förbrukar på en dag för att kunna parera kosten.

Hur ofta tvättar du håret när du tränar?

Tyvärr varje dag. Efter varje gympass är ett måste då jag blir alldeles dyngblöt i håret. Tar jag en powerwalk utomhus så nej då försöker jag låta bli. Men dessvärre har mitt hår vant sig så det blir riktigt äckligt om jag inte tvättar varje dag. Det torkar såklart ut, men jag är samtidigt noggrann med att inte föna det för mycket, använda skonsamma hårprodukter och sätta mycket olja i topparna.

Hur är OSIMAGNESIUM knutet till dig?

Jag är delägare och anställd i aktiebolaget som har OSIMAGNESIUM Sverige. Jag är Marketing Brand Manager och tar hand om marknadsföringen för varumärket och andra hudvårdsmärken som vi har. All försäljning i Sverige påverkar mig mycket så jag är klart väldigt mån att det ska rulla! 🙂 

Pepp & kramar ♡

_____________________

Bild från vår urmysiga balkong med havsutsikt på Riviera Strand i Båstad.

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *