Quick Q/A

Hej, hoppas ni mår bra! ? Tänkte jag skulle köra en liten söndagslista snabba frågor. Vet att det brukar bli väldigt uppskattat. 🙂 Själv tycker jag också sånt är ganska underhållande att läsa, egentligen helt meningslöst, men ibland får man igenkänningsfaktor. Vad tycker ni?

Vilket är ditt favorituttryck? Så svår fråga, varför tänker man inte själv på vad man säger!? Dessvärre är det nog – “jag måste…”

Senaste låten du lyssnade på? All Night long – Benjamin Ingrosso. Gillar egentligen inte honom så mycket som artist, men den låten är sjukt bra.

Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu? Stranden i Dubai, kontrasten mellan skyskrapor och standparadis.

Vilken superkraft skulle du vilja ha? Att inte kunna bli sjuk och få inflammationer. Att kunna förbli i samma träningsform resten av livet.

Vilken är din största last? Sött som går att stoppa i munnen.

Vad är det första du gör på ett hotellrum? Slänger bort överkastet som ligger i fotänden och alla prydnadskuddar. Tycker dessa är riktigt ofräscha då de inte byts eller tvättas mellan hotellgästerna.

Är du morgon eller kvällsmänniska? Behöver jag ens svara? Oavsett hur trött jag är lever jag upp på kvällen. Spelar ingen roll hur länge jag sover, jag är alltid obehagligt trött på morgonen. Gillar inte morgnar.

Vad har du för ringsignal på din mobil? Har ingen. Har haft den på ljudlös sedan jag köpte den. Kanske därför vibrationsfunktionen gått sönder… haha.

Vad köpte du senast? Storhandlade mat. Innan dess var det fler nya träningskläder på nätet. Det är stor slitage på sådant hos mig.

Vilka är dina största svagheter just nu? Svårt att koppla av och koppla bort saker vilket medför stress.

Är du en beroendemänniska? Ja, och vanemänniska. Är smått beroende av att sätta saker i system.

Har du något projekt på gång? Ja, alltid! Massor. 

Vad äter du helst en fredagskväll? En riktigt maffig räksallad, gärna med sjögräs (åhh så gott!)  Enda dagen på veckan jag inte lagar mat.

Vad betyder sociala medier för dig? Numera hinder jag knappt med mina egna då detta är en stor del av mitt jobb. Dessutom vill jag nästan vila mig lite från det när jag inte jobbar, men det är svårt.

Hur mycket skärmtid har du per dag? Oj, jag vågar inte ens räkna. En väldigt stor del av dagen. 

Vad ska du göra av resten av helgen? Ta en powerwalk, göra söndagmiddag och sedan slappa framför tv-n hela kvällen. Måste verkligen vila.

Ha en underbar start på nya veckan! 🙂

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *