Quick Questions

Hej fina ni, fredag och allt. Jag kände att jag var ju bara tvungen att titta in här innan jag faktiskt sätter mig i bilen och kör till Båstad. Har fixat klart allt här hemma för att vi ska kunna vara iväg under helgen. Kylen påfylld, tvättat och packat. Alltid mysigt med en helg borta, trots att det börjar bli mörkt och grått nu. 

Det har varit önskat att jag ska posta en fråga-lista med korta svar. Så här kommer en sådan som handlar om lite allt möjligt. Hoppas ni tycker det är läsa sånt. 🙂 Tack för att ni gett mig lite inspo vad jag ska blogga om framöver, blir så glad för idéer! Fortsätt med det! 

Tittar helst på tv? Svenska serier. Några favvo program under hösten har även varit “Bytt till bytt” & “Kockarnas kamp”.

Lagar helst en höstlig söndag? Något gott kött, alltid i vår sousvide i minst 9 timmar. 

Favorit grönsak just nu? Butternutpumpa. Alltså my god vad detta är gott. To die for. Dessutom lågt kolhydratinnehåll, vilket är en fördel till kvällsmiddag.

Skulle aldrig äta? Oj, det är mycket höll jag på att tänka. Shit vad det finns mycket dålig mat. Kan inte pricka en råvara eller maträtt, men halvfabrikat och färdigmat överlag äter jag inte. 

Tränar helst? Utan tvekan konditionsträning. X-trainer och PW:s i naturen.

Skulle aldrig träna? Crossfit. Detta är absolut inget för mig. Gillar inte heller den manliga kroppsform som tjejerna lägger på sig vid den här typen av träning. Slitaget på vissa övningar går helt mot mina värderingar.

Varför tränar du? Hålla formen och trivas i min kropp. Må bra och ha en bra kondition som bidrar till att jag orkar mer och känner mig stark i min muskulatur. Älskar dessutom att svettas!

Inspireras av? Svår fråga, många! Beror helt på ämne. De som har framgång utan “uppnosighet” när det gäller såväl karriär, prestation, träning, utseende m.m

Svagheter? Är egentligen väldigt lat. Har ibland svårt att förstå människor som inte är som jag.

Styrkor? Envis och noggrann.

Bra självförtroende? Både och faktiskt. Beror mycket på period, går lite upp och ner.

Morgon – eller kvällsmänniska? Kväll. Blir bara piggare och piggare ju senare det blir. Vet inte vad jag heter på morgonen. Gå upp innan kl 8 är döden för mig, skulle aldrig kunna prestera något bra tidigt på morgonkvisten. 

Trix? Måste torka av diskbänken in 3 steps flera ggr per dag. Först disktrasa, sedan avfettnings-spray med papper, sedan glas-spray. Renlighetsmani. Dammsugaren är också framme stort sätt varje dag.

Snacksar helst på? Försöker att inte snacksa, men innan maten blir det i så fall torkade, salta sojabönor. Efter maten superfruits som mullbär, tranbär och gojibär. 

Dricker? Celcius på morgonen, typ 1 liter te till lunchen + sojamjölk. + massor med vatten hela dagen! Nu har vi dessutom satt filtrering på allt kranvatten i köket så att allt vatten är 100% rent.

Bästa du vet? Haha, vilken fråga. Godis och choklad om jag ska vara helt ärlig. Dock är konsekvenserna av sockret också det värsta jag vet. Krypa ner i rena lakan är också så magiskt mysigt, speciellt när man är riktigt trött.

Tittar snart in igen och berättar vad som är på gång nästa vecka & avslöjar var resan kommer att gå… 🙂

Önskar er en underbar helg!

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *