Rainy days

Andrea_Berlin_Riviera_Strand_Mjukglass-1562

Klättra på Marstrandsklippor, träna ute, äta mjukglass i parken, skaldjursmiddagar i hamnen, sol på Stenungsbadens stora terass, bad från en brygga, en räksallad på en uteservering… nej, nej, nej och nej. Inget går när det är riktigt skitväder. Eftersom det har lovades regn på Västkusten från helgen och under i stort sätt hela veckan beslutade vi oss för att stanna hemma och avboka vår trip. Att bo på SPA hotell i nästan en vecka kostar en slant så då måste det var sommar på riktigt! Trisst, men sant. 🙁 Det känns som sommar-Sverige inte kommer bjuda på så mycket värme. Kanske är det smartare att åka söderut senare? 

Denna vecka ligger i stället fokus på att bygga och fixa färdigt vår pergola i trädgården. Ett nytt projekt som vi hoppas snart ska bli klara med. Det har snickrats en hel del den senaste veckan. Jonas bygger allt själv med hjälp av en kompis. Just nu bygger vi ett bord med marockanska keramikplattor. Alltså, det blir så fräckt! 🙂 Får försöka ta lite bilder sen när det börjar bli klart.

Hoppas ni har mysiga sommardagar!

Stor kram ♡

Är ni sugna på obegränsat med mjukglass med kolasås – besök Riviera Strands restaurang i sommar! Jag är inte så förtjust i vanlig glass, men fullkomligt älskar mjukglass! Dessutom innehåller bara mjukglass 10 % fett och såklart lite socker, men det gör det faktiskt till en hyfsat nyttig sommartreat. 🙂

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *