Ready for Dubai

Hej, tittar äntligen in… ? Så mycket som händer nu innan vi ska iväg till Dubai! Wow! 🙂 Har försökt planera veckan som mycket som bara möjligt så att jag ska slippa stress över min packning. Har lagt ner det mesta i väskan nu, återstår bara sådant som jag använder här hemma. Vill gärna ha kontroll på allt annars kan jag inte riktigt sluta stressa. Nu försöker jag även vända på lite mitt dygn eftersom jag är värsta nattugglan för närvarande… haha. Dubai är ju 3 timmar innan oss, vilket gör att det alltid är jobbigt tidsmässigt för mig som är kvällsmänniska och morgontrött. Älskar just nu att sitta uppe och läsa medan tv-n står på lite i bakgrunden. Har kommit på att det enda sättet för mig att släppa mobilen på kvällen är att spärra användningen efter kl 22.30. En användbar funktion måste jag säga! 🙂 Den dök upp vid min sista uppdatering av iOS. Har ni testat det? 

Nu har vi även gjort en plan för vår Dubai vistelse för att få se massa nya platser och coola ställen. Bland annat ska vi till två beach clubs som ser helt amazing ut. Tanken är att ta två hela dagar där och bara njuta av härligt strandliv, infinity pools, lounge musik, sol och bad. Dessutom har vi bokat in vårt favoritställe där vi ska njuta av arabisk mat på kvällen. Som jag längtat efter den arabiska maten – älskar! Försöker ibland laga den typen av mat hemma, men det blir ju aldrig samma sak, även om det är gott. Miljön gör ju såååå mycket! Och doften av vattenpipor… Mmmm… magi. 🙂

I morgon väntar ett par viktiga möten! Sen blir det full träningsdag på lördag. Hoppas kunna ta ett utepass också! Hade varit skönt med riktigt frisk luft innan flygresan väntar…

Nu är jag så taggad på att åka. ? Hoppas ni också är taggade på att få uppdateringar och bilder från värmen! 

Stor stress kram ♡

_______________________

Bilder lånade från Drift Beach club – The one & only Royal Mirage.

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *