Ready for take off

Andrea_Berlin_Dubai-2

Idag flyger jag till DUBAI! 🙂 Ska bli så härligt att komma till värmen och detta guldiga paradis. Har faktiskt saknat det så – gång på gång under året. Kan inte förstå när man sitter i Sverige att man snart ska doppa tårna i vattnet och få solstrålar på den vinterbleka hyn. Underbart! 🙂

Min resväska är fullpackad och klar. Så jag sticker ner till gymmet för att röra musklerna och svettas lite innan det är dags att sätta sig 6 timmar i flygplanet. Dock tror jag resan går smidigt då Emirates jumbojet är bekväm. Fördriver nog tiden med att lyssna på lite podcasts, musik och film. Men som alltid är jag skeptisk till all flygplansmat så jag tar med mig egen fräsch mat ombord för att försäkra mig om att bli mätt. 

Detta är verkligen semester för mig, så ska försöka stressa av så gott det går. Men jag vet ju att ni vill se bilder så jag klart kommer jag titta in så snart jag kan när vi är på plats ordentligt!

Vi ses i solen på Fairmont the Palm! ?

Ha en underbar helg allihopa!

Stor res-kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *