Rhodos

Andrea_Berlin_Sunprime_Miramare_Beach_Rhodos-5117Andrea_Berlin_Sunprime_Miramare_Beach_Rhodos-9163Andrea_Berlin_Sunprime_Miramare_Beach_Rhodos-9165Andrea_Berlin_Sunprime_Miramare_Beach_Rhodos-9122

Heeeej! 🙂 Länge sedan jag tittade in här… men så är det när man är på semester! Allt som heter kamera och dator har inte högsta prio. Men nu tänkte jag i alla fall att jag måste berätta att vi har det helt underbart här i Grekland. Kom ner vid lunchtid i söndags och har under dessa första dagar njutit av sol, värme, bad, träning och mat.

Om dagarna när solen gassar går temperaturen upp till 25 grader och lite vind, så alldeles perfekt solväder. Vi bor bara 10 meter från havskanten vilket gör att vi hela tiden hör när vattnet slår in mot stranden. I bungalowen har vi faktiskt större plats än jag trott. Två stora balkonger ut mot havet, sovrum, stort vardagsrum och litet pentry. Riktig grekisk sommarkänsla!

Gillar inte att lata mig på semester så kör tidiga morgonpass och är på gymmet när de öppnar kl 7.00. När man är uppe då får man också chans att se poolområdet alldeles bleke när solen går upp och alla andra sover. Så fint! Sen sitter vi länge och äter frukost vid pool lagunerna och tittar ut på havet. Utsikten från restaurangen är verkligen magnifik! ?

Ni som följer mig på instagram har kunnat se lite från mina videos. Jag försöker uppdatera på ett sådant sätt som går snabbt, lätt och är real tid. Så missa inte att titta in där! 🙂

Hoppas ni har det bra där hemma. Ses snart med fler bilder…

Stor kram från Rhodos ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *