R.I.P – Chili

Andrea_Berlin_Chili_Foxterrier-8115

En älskad familjemedlem har lämnat livet. ❤ Med stor saknad vill jag därför ägna detta inlägg kärlek och minne eftersom det är svårt att förstå när någonting går så snabbt. Under påsken var han hos oss för sista gången – pigg, nytrimmad och busig – precis som vanligt!

Två dagar efter faller han i kramp hemma på vardagsrumsgolvet. På 25 minuter var allt över. Trots att mamma och pappa var så duktiga och körde de snabbaste de kunde till djursjukhuset kunde han inte räddas trots dropp, syrgas, smärtstillande och direkt röntgen. Mjälten hade spruckit, vilket betyder att allt blod då strömmar ut i hela kroppen. Då spelar inga hjälpmedel någon roll. ?

I morgon skulle vi egentligen varit hundvakter till Chili och han skulle bo här i nästan en vecka. Vågar inte ens tänka på om det hade hänt här…

Nu är du i hundhimlen.

Tack Chili för 12 underbara år – vi kommer aldrig glömma dig!

2004.12.12  –  2017.04.17 

Dela detta
4 Kommentarer
 1. Patricia says:

  Fy så hemskt! Tänker på er!?
  För 8 veckor sedan fick vi akut avliva våran nästan 13 åriga labrador. Vet precis hur det känns.

  Svara
 2. Kristina Dürr says:

  Så sorgligt. Vi bodde i samma hus som Carin och Björn tidigare och träffade ofta denna levnadsglada vovve i trapphuset eller när vi möttes ute runt Västra hamnen. Jag tänker på er, din mamma och pappa, och så Chili förstås. Må han springa fritt och lyckligt i sin himmel nu!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *