Running in Aqua

Andrea_Berlin_Nike_Structure_20_Woman_Running_Aqua_White-2078Andrea_Berlin_Nike_Structure_20_Woman_Running_Aqua_White-2077Andrea_Berlin_Nike_Structure_20_Woman_Running_Aqua_White-2080Andrea_Berlin_Nike_Structure_20_Woman_Running_Aqua_White-2081 Andrea_Berlin_Nike_Structure_20_Woman_Running_Aqua_White-2083 Andrea_Berlin_Nike_Structure_20_Woman_Running_Aqua_White-2088Andrea_Berlin_Nike_Structure_20_Woman_Running_Aqua_White-2094Andrea_Berlin_Nike_Structure_20_Woman_Running_Aqua_White-2099

Heeeej! Sista dagen på augusti idag och sommaren är officiellt slut. Det känns faktiskt inte så tråkigt att det blir september imorgon då det är dags för Stockholm och födelsedagsfirande! Wiiii – vad jag har längtat! ? Det ska bli en riktigt mys- och lyx helg i storstan. 

Min plan är att sticka till gymmet när de öppnar kl 7. Sedan efter träning tar vi flyget upp till Arlanda. Då kommer vi lagom upp till att hinna en härlig lunch i stan. Har spanat in några ställen som vi väljer på, får se helt enkelt vad vi är sugna på när vi landar och hur vrålhungriga vi är… haha. Sedan blir det check in på At Six Hotel, stros i stan och senare på kvällen ska vi en träffa gullig vän för att ta oss ut på restaurang. Det kommer bli en fullmatad helg som vi kommer planera lite efterhand. Perfekt – precis som det ska vara! 🙂

Försöker få med mig en kamera för att dela med mig av lite bilder sen. Ni som är nyfikna kommer kunna följa mig på min instagram storys hela helgen. 🙂 Tittar in på bloggen igen så snart det blir tillfälle… men ska passa på att njuta massor av MIN egen lördag… hihi.

Önskar er en riktigt härlig inledning på helgen!

Stor kram ♡

Måste dela med mig av mina ny älsklingar som jag klickade hem på nätet häromdagen… Blev helt kär i dessa Nike Structure 20. Det var egentligen inte alls meningen, men det bara stod “Andrea” på dem. 😉 Turkost och vitt – kan det bli fräschare när man tränar!?

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *