See you at GHS?

Andrea_Berlin_-

Ciao! Nu sitter jag och förbereder det sista inför helgen på Göteborg Horse Show – en av årets största höjdpunkter för svensk och internationell hästsport! Visst, Falsterbo Horse Show under sommaren är helt klart en klass för sig själv. Så att komma till Göteborg är nummer två, i tät ledning. Ser verkligen fram emot en sån här helg. Så mycket folk på plats (både på gott och ont). Ses vi där!? 🙂

För mig blir det en helg med alltifrån podcastinspelningar, kolla de stora klasserna i hoppning, möten med folk i branschen… och såklart en mysig hotellvistelse, restauranger, träning på Skönhetsfabriken och så vill jag hinna med en tur nere på stan. Reka vårens nyheter och kolla på favoriten NK. Kanske nått smoothie hak också. Yes, ni hör själva hur mycket jag ska försöka klämma in… haha. vi får se vad tiden räcker till. 

Det kommer bli en intensiv helg men jag vet också att det brukar bli grymt trevligt! 🙂 Tittar in igen så snart jag har möjlighet… Hoppas ni får en toppen inledning på helgen i morgon!

Nu måste jag fixa i ordning mina väskor. See you there!

Kramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *