Shades of rose

Hej underbara ni, så glad för alla er som tittar in här och väntar på nya uppdateringar! Det betyder mycket! ? Tänkte bjuda på några av mina favoriter i garderoben just nu som går i den där dova pastelliga rosa färgen. Detta ihop med vaniljvit tycker jag blir hur fräscht som helst. Nu på våren är det så himla fint med färger som är mjuka och inte för skarpa. Man är själv så blek i huden och man vill inte känna att kläderna blir för skrikiga. Så på vår shoppingrunda sist så blev det köpt en hel del favoritkläder, fast i nya färger. 

Att mixa nya kläder med en ny doft blir dessutom pricken över i, man känner sig verkligen uppdaterad. 🙂 Jag har länge använt Other Stories body lotion, duschkrämer och body mist. Tycker de har så härliga dofter. Fick en favorit som jag för första gången köpte som parfym och är faktiskt helnöjd! Denna Belzise Beat är magisk! Dessutom är deras parfymer alls speciellt dominanta när man tar de på. Själv tycker jag det är perfekt för jag gillar att spraya på kläderna också. Är man bara hemma och myser räcker det med att spraya misten.

Det är verkligen mycket spännande grejer på gång i vår! 🙂 Av den anledningen skäl det massor av min tid, men samtidigt är det kul! Just nu behöver jag bara anstränga mig lite mer på att få helgerna att vara min egen frizon där jag slipper stressa runt. Samtidigt som träning är en form utav stress så ger det också den där magiska känslan av att släppa det man gör helt och hållet. När man går till gymmet tränar jag för att prestera till 100 procent, man tränar efter siffror och tid. När det är såhär underbart väder blir våra andra utomhuspass träning även för själen. Av den anledningen kan jag tänka mig mixa båda dessa pass på helgerna. Naturen, fågelkvittret, ljumma vindar, tysthet, dofter, vårblommor… helt underbart trots att både ben och huvud är supertrötta efter en lång vecka. Även om det tar energi – så ger det också energi!

Hoppas ni också haft en underbar vår-helg!

Kan avslöja att det snart kommer vårnyheter/recensioner här på bloggen. 

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *