Small details

Heeej! Har ni fått någon julfeeling än? ? Igår passade vi på att fixa lite mysiga adventsljus och göra lite juligt i kök och på bordet här hemma. Här brukar vi inte pynta sådär jätte mycket, men gillar att ha lite juliga saker som ändå är stilrena. Adventsljusen i år blev ljus turkosa och sedan lite detaljer i silver. Blev faktiskt snyggt till inredningen! Men som vanligt hinner jag aldrig ta några bilder innan mörkret faller nu, så jobbigt. Men men det kommer… 🙂

Gillar att pigga upp vintermörkret med små detaljer i köket som ger pastell känsla. Som ni kanske anar så bakas det inte speciellt mycket i det här hushållet, däremot blir det mycket röror, såser och förpackningar med tex kvarg som ska skrapas ur. Ett måste i mina kökslådor är “slickepottar” i silikon. Har massor av olika storlekar och färger för att just kunna ta vara på allt i en förpackning och kunna slänga den väl ren.

När jag var i Stockholm senast köpte jag dessa små rackarna hos Leilas General Store på Mood Gallerian. De har så söta saker där trots att jag inte alls är “bak-freak”. 🙂 Så för er som julbakar… eller vill ge en gullig liten julklapp till någon mat-fantast… kanske dessa kan va en bra grej?

Jag har förresten fått önskemål på att göra ett personligt inlägg. Gillar verkligen när ni ger förslag! Jag har så otroligt dålig fantasi just nu så ni får jätte gärna skriva och önska vad som ska vara med! 🙂 Dessutom är det också på G med ett inlägg om kost/hälsa så bara bomba mig med idéer, så blir jag glad! ?

December kramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *