Sneak peek – Röhnisch Autumn

Heeej fredag! Just nu vet jag egentligen inte vilken dag det är, har ju varit hemma och vilat mig hela veckan. Har en förkylning som halvt brutit ut. Jag är inte mega sjuk, rör på mig lite, men jag är i princip soffliggande hela dagarna. Börjar kännas riktigt tråkigt. 🙁 Dessutom har planerna för helgen ändrats. Jag fyller år på söndag och egentligen skulle vi åkt till ett spa- och träningshotell i Danmark som heter Skodsborg – för att fira. Men eftersom jag inte kan vara igång och träna ordentligt, gå långa promenader, njuta av all den fina atmosfären där, så har vi ställt in. 🙁

Har försökt vila så mycket det går för att ha energi för att åka en tur till Köpenhamn i morgon. Jag vill i alla fall gå en tur på stan med Jonas och sedan äta en god middag där innan han flyger vidare till Barcelona på konferensresa. Kan ni tänka er att han är bortrest på min 35 års dag? Skamligt egentligen! Men jag ska få min födelsedagspresent ikväll och sen får vi fira lite imorgon i stället helt enkelt. 🙂 Får försöka göra det bästa av helgen, trots att jag inte riktigt mår hundra.

Tänkte i alla fall jag skulle visa er en liten “sneak peak” idag på en del av de urfina kläder som kom på posten häromdagen från Röhnisch. ?  Man blir ju så glad när man får öppna ett sådant paket. Verkligen älskar den nya dova rosa färgen som heter “blush”. Den här dunvästen kommer bli perfekt nu när det börjar bli lite små kallt så här på sensommaren och när höstpromenader väntar. Eller vad säger ni!? 🙂

Och hur snygga är inte dessa träningstightsen med en dekorlinje i blush som ser ut som ett hjärta på rumpan? Ni ska få se allting på sen… de har super passform. 🙂 Sen har de kommit med en seamless sport bh som har lite fyllning framtill och en härlig v-form. Love it!

Fredagskramar ♡

____________________

I samarbete med Röhnisch. Tightsen heter Shape Sleek Tight Blush och finns HÄR! Sport bh-n heter Holly Sport bra och finns HÄR! (finns även i blush) Dunvästen heter Light Down Vest Blush och finns HÄR!

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *