Solen gassar

LAV_2759LAV_2634LAV_2738LAV_2619LAV_2701LAV_2718LAV_2468LAV_2483LAV_2503Tittar in och skickar några riktigt varma solstrålar till er. Idag har solen gassat ordentligt och vi har varvat sol och bad med några promenader runt ön. Här finns ganska mycket roliga djur som man hela tiden stöter på.

I morse var vi uppe med tuppen kl 7 och tränade. Shit, rent ut sagt vad svettigt det är med konditionspass här trots att det är bra aircondition på gymmet. Fri tillgång till vatten, frukt och kalla blöta citrushanddukar från kylen är förstås super.

På en av bilderna ser ni också en av restaurangerna här, den japanska som ligger ute i vattnet. Passade på att ta en bild medan det var ljust eftersom det kvällstid är väldigt mörkt, bara mysiga facklor som brinner runtomkring. Kvällarna är fantasiskt mysiga. Live spelande lounge – som bara är så soft! Älskar att ha det i bakgrunden när man slappar vid poolen på eftermiddagen. Det ger sådan stämning. 🙂

Nu är kl 18 och jag ska hoppa i poolen och simma några längder innan det är dags att duscha av solkrämen och göra sig redo för en god middag.

I morgon ska jag berätta fler spännande saker som är på g… vi kommer få en gäst! 🙂

 

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *