Sporty weekend at Riviera Strand

Hej midsommar helg! 🙂 Äntligen fredag och vi har kommit till rätta i Båstad på Riviera Strand. Som om det inte vore nog med alla grejer jag har med mig på en sån här weekend… nu har vi cyklarna med också. Många olika träningsformer för mig under helgen kräver ju sin packning.. haha 🙂 I Båstad är det faktiskt SM i cykling denna helgen så det är mycket aktivt folk som snurrar här. Men det gör oss inget!

Jag tränade i morse så jag har passat på att lyssna på musik, gå igenom bilder och slappa lite i vår mysiga svit under eftermiddagen. Sov så dåligt i natt så har varit väldigt trött. Måste få lite kraft innan det är dags för skaldjurskväll. Åååå ska bli så underbart att äta hummer, havskräftor, krabba, räkor av olika slag m.m ?  Det har kurrat ordentligt i min mage ett tag nu. Så jag är laddad för en god midsommarmiddag! 

Imorgon får jag dessvärre ingen sovmorgon, utan det blir ett morgonpass på hotellgymmet, därefter en riktigt stadig och smarrig hotellfrukost. Sedan på eftermiddagen bär det av på cykeltur. Jag hoppas innerligt att vinden lägger sig lite. Det kommer bli en aktiv helg, men också massor av njutning av mat och mys på mitt favorithotell. 

Kommer självklart uppdatera er med bilder från kvällen och vår helg här! 🙂

GLAD MIDSOMMAR!

Stor kram från Båstad & Riviera Strand♡

_______________________

Glöm inte spana in OSIMAGNESIUMs grymma hudvårds- & träningsprodukter fullproppade med magnesium. Ni hittar info & återförsäljare på instagram och på www.osimagnesium.se

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *