Spring at home

Andrea_Berlin_Spring_Sommarboden_Kähler_vas-7558Andrea_Berlin_Bruka_design_byrå-3710Andrea_Berlin_Spring_Sommarboden_Kähler_vas-7546

Hej söndag! Äntligen börjar jag bli lite bättre från min förkylning så har kunnat vara mer igång. Har tränat på gymmet sedan i fredags, vilket gått bra! Men gud så trött man blir. Solen har förstås hjälpt till en del för att piggna till. Till och med fåglarna kvittrar nu när man vaknar på morgonen. Mysigt! 🙂

Fotograferar sällan här hemma, men det var en av er som fått syn på tavlan i vår hall (när jag tagit selfies där) och undrade vad det egentligen stod på den. Och… ja, ett ganska bra ordspråk som man egentligen borde läsa ofta! Lite enkel styling tillsammans med snäckor som jag plockat bla på Maldiverna och på palmen i Dubai.

Ligger lite efter med mitt arbete, så måste gå i genom och svara på mailboxen, ladda in veckans fotojobb och hinna fixa lite här hemma. Sen tror jag vi ska ta en liten prommis i vårluften!

Förresten, tyckte ni rätt låt vann Mello? Jag har tyckt Robins låt och shownummer varit grymmast hela vägen. Så rätt att han får representera Sverige i Eurovison! 🙂 

Ha en underbar söndag ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *