Spring feelings

Hej fina ni! Tror ni våren är här på riktigt snart? ? Fågelkvitter, sol och lite varmare temperatur gör ju en så glad! 🙂 Dessutom blir man ju så peppad att vara utomhus. Vet ni, igår tog jag ut min helt nya racercykel för första gången. Ni vet, min julklapp som har stått som en inredningsdetalj i vardagsrummet sedan i december. Så lång väntan… Äntligen fick den rulla sin första lilla runda runt Falsterbo. 🙂

Förra veckan hittade jag (efter mycket letande) ett par långa cykeltight från 2xu – så nu har jag allt för att kunna dra ut på tur. 🙂 Måste bara fixa “klippsen” på mina nya dojor och justera cykelinställningarna helt rätt. Kände att den nog inte var perfekt inställd, men det kommer bli bra! Hur härligt ska det inte bli att köra långrundor på Skånes mysigaste små landsvägar!? Nu håller jag bara tummarna att höften också kommer återhämta sig och bli frisk. Känns som det går åt rätt håll nu och det glädjer mig! Mår inte kroppen bra, då blir man bara så trött och hängig. Det känner ni säkert igen.

Själv peppar jag mig med olika små saker för att få vår-träningen att kännas motiverande.

Mina tips är:

♡ Fyll kylen med goda energidrycker – redo för att plockas ut innan dina pass. 

♡ Köp en ny träningsoutfit som sitter skönt och optimalt för det du ska träna. Själv har har jag lite nytt på gång när det gäller träningsgrejer, vilket är kul.

♡ Boosta dig med kosttillskott som får dig pigg och din muskulatur/benstomme att må bra. Just nu äter jag multitabletter med alla mineraler/vitaminer för tränande tjejer. Detta kompletterar jag såklart med magnesium!

♡ Planera dina måltider och eventuella mellanmål utifrån din träning. Lyssna på kroppen och fyll på med energi när den säger till att den behöver. Undvik ren mat timmarna innan träning för att inte känna dig tung. Dryck, proteinshake, smoothie eller en proteinbar är att föredra.

♡ Träningsmål är bra – men det är även viktigt att också kunna ha mer okomplicerade mål. Som att behålla en form och ett träningsliv som man gillar och mår bra utav. Att träna till ett visst resultat kan man göra under en begränsad tid. Svårigheten är att ligga kvar och hålla kroppen kontinuerligt i form – samtidigt som man har ett “må-bra läge”. Känns som jag nu hittat det!

♡ Ät och laga din mat efter säsong. Var kreativ med råvarorna som är bäst för årstiden. Då ger de dig bäst näring, energi och vitaminer.

♡ Boosta dig med super fruits! Jag är helt nördig på små söta nyttigheter. Så perfekt att ha i fickan för att få snabb energi.

Kan avslöja för er att jag snart kommer jag göra en spännande recension här på bloggen. Så håll utkik! 🙂

Stor vår-kram ♡

 

Bilden: I helgen kunde vi bara inte låta bli att gå ner på stranden en promenad. Lågvatten och packad sand. Så fint!

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *