Stay comfy

En sån här vistelse i Marocko är för mig så mycket hälsa och välmående. En del ställer sig frågan varför man ens tränar på sin semester. För mig är det den perfekta tiden att göra det jag mår bra utav och älskar! Nämligen att kunna kombinera on och off knappen. Prestera, njuta och må bra i sitt eget skin.

Att vara i form för mig är inte en prestationshets utifrån, vad vårt samhälle säger eller vad idealet visar. Jag har mitt eget ideal som jag mår bra utav. Det består av en uthållig kropp som är stark i muskulatur men samtidigt lätt. Kombinationen av att känna sig stark men ändå liten. Det är jag.

Hur får jag då motivationen att alltid vara där? Allt handlar om vad man har för personlighet. Att vara stark och enormt envis mentalt gör att jag aldrig lämnar något åt slumpen. Så även med min kropp. Att äta rätt mår jag bra utav. Att äta gott mår jag bra utav. Att utmana mig själv varje dag mår jag bra utav. Att svettas, kriga och få kickar av sin egen prestation. Det mår jag bra utav. Mot mig själv! Det är så man får resultat, i kombination med det egna drivet till träningen. Jag har inte trollat fram det, det bara finns där.

Det finns så många anledningar till att alla inte kan ha samma mål eller uppnå samma resultat. Men jag tävlar inte med någon. Det är jag mot jag! Och det gäller att se sina framsteg.

Här i Marocco har det varit såväl hård träning som relax, nyttigheter såväl som onyttigheter. En perfekt kombination som gett den balans som både min kropp och sinne behöver.

Så med det sagt. Se till att trivas i det eget skin, med dina egna mål och ideal. Det finns bara en som vet vad du mår bra utav och det är DU!

Kram ♡

 

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *