Stay fit at Hyatt

Imorse ringde väckarklockan 04.00, som vanligt var det svårt att sova när man ska upp så tidigt så blev kanske 4 timmars sömn innan vårt flyg gick från Kastrup kl 06. Redan vid 11-tiden i förmiddags landade vi i Marocko på Agadirs flygplats. Möttes av en torr härlig sommarvärme på ca 27 grader. ?

Trött och vimmelkantig kom vi av planet och skulle möta upp taxi från hotellet, vilket tyvärr hade missförsåts, så ingen var där. De ordnade fram en riktig skrutti bang-bang bil som nog hade toppat 100′ mil. Inga säkerhetsbälten, ingen ac, nervevade rutor, gardiner för fönstren, fejk päls på instrumentbrädan. Ja, en upplevelse kan man lugnt säga. Marocko är rufft! Jag trodde det skulle ta ca 20 min till hotellet, men det tog en hel timme. Puh, varmt!

Väl framme mötte stiger vi in på vårt fräscha 5-femstjärniga Hyatt hotell och man får andan tillbaka…hehe 🙂 Jag hade bestämt mig för att träna i någon form under dagen, då jag pga av förkylning tvingats vila hemma i 3 dagar. Så trött på det nu. Därför packade jag upp på rummet och tog mig till hotellets gym en stund. Riktigt skönt att komma igång! Inget hårdpass, men lagom vad jag orkade.

Eftermiddagen spenderades i en alldeles underbar solsäng med den vackraste utsikt jag sett på länge. Poolområdet och vyn över havet är magisk! Självklart kommer jag fotografera så snart vi har packat upp kameran och landat här lite mer efter resan. Än så länge har jag bara hunnit med en selfie på gymmet idag 😉 Och några storys på instagram. Så kolla där om ni är nyfikna! 

Dags att göra mig redo för lite dinner… innan jag somnar med datorn i knäet. Världens längsta dag känns det som (eftersom vi ligger en timme efter Sverige också.)

Varma kramar från Marocko ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *