Summary of 2018

Äntligen tittar jag in här igen! 🙂 Julen svepte förbi riktigt snabbt i år, inget mig emot faktiskt. Vi hade underbara dagar i Båstad, samtidigt tycker jag det är skönt att komma hem efter en vecka däruppe. Lite dålig sömn och mycket träning gör att man blir rättså trött. Så idag är första dagen jag ska coola ner lite hemma, den värsta tvätten är fixad (shit vilka berg vi hade när vi kom hem, även om vi tvättar där uppe också) och vi har fyllt på kylen igen här hemma. Puh, nu kan man andas ut igen!

Tänkte att det börjar bli dags att summera året 2018. Det är ju faktiskt bara en dag kvar. Hur har ert år varit? Själv har jag inte hunnit reflektera så mycket, men det har inte varit något jätte imponerande år. Lite mellanmjölk sådär. Ganska många jobbiga perioder, men förstås också många fina solglimtar. ☀ Tänkte inte att jag skulle reflektera kring mål, vad jag gjort/inte gjort och tankar för 2019 osv (kanske kommer det i ett senare inlägg… vad tycker ni?). Dock vill jag lyfta “Årets bästa” i olika kategorier. Ett sätt att minnas tillbaka på just godbitarna som var positiva & härliga. 🙂

Årets bästa – månad: Jag älskar maj månad när det precis börjar bli varmt, men inte för het som denna sommar var. Känslan när hela sommaren ligger framför en är bara bäst.

Årets bästa – minne: När jag & Jonas ligger på stranden i Falsterbo och budar till mäklaren för att köpa Båstad. Det hade i princip bara gått två dygn efter jag hittade objektet till att vi hade klubbat köpet. Det var dålig täckning bland sanddynorna och vi var otroligt spända om affären kunde gå i lås direkt så vi kunde spendera resten av sommaren där.

Årets bästa – upplevelseUnder pingsten åkte vi på weekend till Stockholm då vi gick på den stora balen på Blå Hallen i Stockholms stadshus. Riktigt festligt & lyxigt. Kändes som en bal på slottet… hihi. En lyckad helg att minnas!

Årets bästa – resa: Helt klart Kreta i juni. Detta var verkligen en underbar resa! Älskade verkligen Euphoria resort som var helt nyöppnat när vi var där. Vi toppade formen, satte årets solbränna och njöt av mat och hotellfrukostar.

Årets bästa – pryl: Har självklart massor av “förbrukningsgrejer” som jag inte klarar mig utan. Men om man ska utgå ifrån något med mycket känsla och minne så älskar jag våra fina armband som tillverkades av littleu på vår 3 åriga bröllopsdag i februari. Dessa har vi på oss så gott som varje dag. På mitt står det BeYoutiful och på Jonas står det Unbreakable.

Årets bästa – träningsmoment: Kan inte utse ett tillfälle utan måste säga att hela hösten har varit magisk. Har aldrig varit så mycket i skogen och naturen som nu. Har blivit galet många powerwalks, tills benen inte burit mig länge… Nästan för många, men ack så underbara när man kan få se så många olika platser. Gym blir ju på något sätt nästan likadant vart man än befinner sig i världen.

Årets bästa – matupplevelse: När vi bodde på hotell Riviera Strand i juni under midsommar & “Båstad Bike Week” och gick in i restaurangen och åt en magisk grillbuffé efter ha kört både gym och många timmar på racercykeln ute på Bjärehalvön. Vi var sååå hungriga att den maten smakade extra magiskt. Dessutom hade vi en så mysig brunch på balkongen dagen efter i solen. 

Årets bästa – fitness snack: Jag är en riktig “bars-lover ” när jag inte unnar mig godis. Två av mina favoriter hamnade faktiskt på Instagram Top Nine. Barebells – Nougat Hazelnut & White Chocolate Almond – de var tydligen fler än jag som gillade dom.

Årets bästa – känsla: Kvällsbaden i somras i solnedgången. Hur härligt var det inte att avsluta dagen med ett svalkande bad efter en knallhet dag?

Årets bästa – produkt: Jag har två favoriter som jag inte klarar mig utan. Den ena är Kicks brun-utan-sol gel, en så sjukt skön ansiktsgel som doftar ljuvligt typ peach. Nummer två är såklart från vårt eget varumärke Osimagnesium Cooling Lotion, men också vår nya CBD kräm som har imponerat stort på mig – den tog bort min hälseneinflamation på 3 veckor (utan någon vila!). Det kallar jag magi!

Årets bästa – bild: Är faktiskt tagen med mobiltelefonen på Kreta, hör och häpna! Hur mycket sommarfeeling är det inte i den här bilden? 

Hoppas ni får ett fantastiskt avslut på 2018 och en fin nyårskväll. Själva ska vi ta det lugnt och njuta av god middag. Jag behöver återhämtning känner jag. Sen älskar jag ju att ha en riktigt aktiv nyårsdag. Klart man ska starta 2019 på bästa sätt för både kropp & kropp! 🙂 Har ni några “goals” för det nya året?

Vill också passa på att TACKA ER för att ni är här inne och läser. Ni är fantastiska! Dessutom vill jag TACKA ALLA underbara SAMARBETSPARTNERS – utan er hade inte denna blogg levt idag. ? Jag är oerhört glad för att jag får ert förtroende att promota era produkter & varumärke. 

Nyårskramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *