Summer from Ideal of Sweden

 

Blommigt – HÄR / Vitt – HÄR / Blått – HÄR / Rosa – HÄR

Se ytterligare skal från sommarkollektionen HÄR!

 

En liten tröst i det regniga sommarvädret. 🙂 Eftersom både jag och ni är så förtjusta i de härliga mobilskalen från Ideal of Sweden så vill jag ge er en ny förlängd rabattkod med 20 % rabatt som varar fram till den 31 augusti. Skriv in SUMMERY i kassan. Hur bra!? 🙂

Jag valde det blommiga skalet till mina pastellfärgade kläder, blev så snyggt! Kvaliteten är dessutom oslagbar. När jag haft mina skal i ett halvår kan man knappt se att det är använt. Det är med andra ord värt att köpa kvalitetsgrejer. Det tummar jag aldrig på!

Happy shopping ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *