Summer trip to Euphoria Resort

Hello weekend! Vad tycker ni om det här stället? 🙂 En helt nybyggd 5-stjärnig resort på Kreta som öppnar i maj. Ett modernt träningshotell med all inclusive. Så maxat som det kan bli i mina öron. 🙂 Kan faktiskt inte hålla mig och visa det här för er eftersom vi i veckan bokade årets sommarresa hit. Sista veckan i maj – då är det dags att packa väskan! 

Wow, är så glad att vi beslutade detta eftersom jag smygkollat på det här hotellet ett tag nu. 😉 Att hitta sådana här ställen nere vid Medelhavet är svårt alltså. Älskar ju att bo nytt och modernt, vilket inte alltid är så lätt i Grekland. Hotellet är dessutom ett sk “träningshotell” som har – förutom stort gym, spa och enorma pooler – även ett fitnesscenter som håller i alla möjliga träningspass såsom spinning, yoga, cirkelträning, utomhusträning, beachrunning, vattenträning, tennis m.m

För alla aktiva gäster serveras det typ mat från morgon till kväll i 5 olika restauranger. Perfekt så kan man lägga upp sina dagar precis som man vill utan att bli styrd av några direkt fasta tider. Det är verkligen semester! ?

Eftersom hotellet inte har öppnat ännu finns det inte några riktiga bilder att få tag i. Så mycket kommer faktiskt bli spännande att se när man väl kommer dit. Jag hoppas dessutom att det finns lite mysiga promenadstråk/slingor utanför hotellområdet också (vilket det sägs göra). Jag hade verkligen allergi för de tråkiga omgivningarna som låg runt vårt hotell på Rhodos förra året. Vill gärna se fin Grekisk natur och strand och inte några osande turistrestauranger, trafik och “tingeltangel”… ucch för sånt. Håller tummarna för att möta något helt annat.

Nu har vi något mysigt att se fram emot & som kommer inleda sommaren!

Ha en underbar helg mina vänner! 

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *