Sunday mode

Hej söndag! 🙂 Solen skiner i Skåneland och känns som brittsommar. Så härligt att ha kommit igång ordentligt. Gårdagen bjöd på ett gympass och en långprommis till Ljunghusens golfklubb och tillbaxs. Mätaren stannade på 14,5 km. Väl hemma var jag inte ens trött. Hur underbart!? 🙂 Avslutade kvällen med grillade low-carb burgers. Så gott, kändes fortfarande lite somrigt!

Imorse kändes kroppen pigg så tog ett pass på gymmet igen. Har dessutom börjat träna i mina härliga Röhnisch kläder och idag testade jag deras nya kompressions tights. Jag är ju fullkomligt förälskad i 2xu sedan många år och deras kompression. Så det var spännande att känna känslan i de här. Tyget är tunt, sitter tight, och känns svalt. Dessutom torkade de väldigt snabbt! Riktigt fin passform. Väldigt överraskad av känslan! Såklart har jag valt helsvarta, vilket jag älskar. 🙂

Många har frågat om min rosa överdragströja och yes den säljs fortfarande. 🙂 Den är så söt! Perfekt till och från gymmet eller under upp/nervarvning. (Finns här!)

I dag ska jag laga tidig middag för att sedan ta ut min racer och köra en tur när Skanör har funnit söndagslugnet på gatorna. Då kan jag köra mitt i gatan och bara höra det egna flåset. Så tacksam så länge det går, har verkligen ångest att hösten medför mörker…

Hoppas ni haft en underbar helg!

Stor kram ♡

_________________________

Just nu har Röhnisch 20 % på alla sina Shape tights. Till och med de nya i höstkollektionen. Behöver du nya tights? Så passa på! Se dem här! De jag har på mig finns här!

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *