Sunny autumn days

Oktober har verkligen börjat bra med detta underbara höstväder. Älskar vår och höst när det är såhär! 🙂 Dock har jag tyvärr inte varit ute speciellt mycket dessa dagar. Känt mig lite som en inneråtta som bara tränat och sedan suttit och tittat på solen från kontorsfönstret. Har blivit mycket tid framför datorn nu… Fick nämligen reda på alldeles nyligen att vi ska vara utställare med OSIMAGNESIUM på den skandinaviska mässan Natural Products Scandinavia om en månad. Så nu sitter jag och designar om vår broschyr, förnyar våra flyers m.m Viktigt att materialet är tipptopp! 🙂

Målet med denna mässa är inte att nå konsument, utan det är för synas till nya återförsäljare och grossister.  Så nu håller vi tummarna att fler ska upptäcka oss och detta unika varumärke. Vi har några större samarbeten på gång med bra återförsäljare som jag hoppas mycket på i höst/vinter. Det tar helt enkelt tid innan någonting blir etablerat på marknaden. Gäller att vara ihärdig!

Dessutom ska vi sponsra Boozt träningsevent i Falkenberg i slutet på oktober. Där vi kommer dyka upp med två av våra OSIMAGNESIUM produkter i de 300 goodie bagsen som delas ut under helgen där, i ledning av träningsprofilen Annika Sjöö.

Nu längtar jag efter fler lång härliga promenader i solen. Ska verkligen prioritera att ta fler de närmsta dagarna och insupa så mycket härlig höstluft det går innan den mörka, gråa årstiden är här på riktigt.

Vet också att jag har lovat er recept här på bloggen denna vecka… och det kommer! 🙂

Stor kram ♡

________________________________

Träningskläder från Röhnisch. Tunn sköna väst i färgen blush – perfekt i detta väder! Ni hittar den HÄR! Dessutom finns massor av fint från höstkollektionen på Mid-Sale 40 % HÄR!

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *