Sunny weekend

Wow, vilken helg det har varit! Har ni njutit av solen? Vi plockade äntligen fram utemöblerna till terassen, inklusive våra solsängar. Så det blev faktiskt en liten stund i dom under helgen. Härligt! 🙂 Tänk att vårsolen är så stark.

I går blev det faktiskt både gym träning och lång PW med Jonas. Så mysigt att kunna träna tillsammans! Gick längs med havet och passerade Skanörs hamn där allt nu öppnat för säsongen. Det nya Badhytten slår också upp portarna till helgen, vilket kommer göra att det känns sommar på riktigt här nere. 🙂

Äntligen känner jag mig i bättre form igen. Starkare och uthålligare. Så skönt att kroppen börjar klara mer och mer belastning i benmuskulaturen. Det har gjort att jag också vågat boka in idrottsmassage. Länge sedan jag var där. Så idag fick jag mig en genomgång av alla mina muskelfästen, trigger point behandling och aktivering av blodcirkulationen. Viktigt att kroppen jobbar själv med att reparera sina svagheter och få bort slagprodukter. Hoppas på att inte få för stor reaktion i morgon, utan att den kommer stärka mig ännu mer längre fram i veckan. 

Ser fram emot att göra en riktigt härlig pokébowl med rå tonfisk till middag ikväll. Riktigt fräsch och fiberrik mat! 🙂

Hoppas ni fått en toppen start på veckan!

Kramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *