Take away salad

Andrea_Berlin_Holy_Greens_Sallad_Biff_Vietnamn-2646Andrea_Berlin_Holy_Greens_Sallad_Biff_Vietnamn-2651Andrea_Berlin_Holy_Greens_Sallad_Biff_Vietnamn-2652Andrea_Berlin_Holy_Greens_Sallad_Biff_Vietnamn-2653Heeej! 🙂 Ååå, har varit intensiva dagar denna vecka där allt gått i ett och jag har behövt lägga stort fokus på arbete, långa “to-do-lists”, samarbeten osv och träning. Ikväll har jag varit själv hemma så passade på att köpa en av mina favoritsallader med mig hem till middag. Var verkligen mega hungrig när jag kom från kontoret i Malmö. Hade inte haft tålamodet att laga någon middag till mig själv.

Valde den här godingen från Holy Greens med pulled beef, massor av fiberrika grönsaker, rödbetshummus, citron-färskost kräm, toppad med rostade jordnötter och en av mina favorit kryddor just nu – färsk koriander. Härlig kombo att mumsa i sig i soffan! Därefter blev det lite extra protein i form av en smarrig Barebells bar och nu senare ikväll en matig bowl med min bärsås. 🙂

Är riktigt trött ikväll… Men redan fredag imorgon, tiden går så fort! Fredagen ska jag spendera på mitt hemma-kontor och avsluta allt för veckan, innan vi åker en tur till Köpenhamn i helgen. Sen är det dag för mig att åka till Stockholm nästa vecka. 🙂 Kommer såklart uppdatera er så mycket jag kan!

Helg kramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *