Tävling – Vitamin Well

T Ä V L I N G !

Heeej! 🙂 Eftersom det snart börjar bli jul och dessa mörka vinterveckor är så tråkiga vill jag gärna överraska er bloggläsare & instagramföljare med en unik tävling. I samarbete med min partner VITAMIN WELL vill jag gärna ge er chansen att vinna valfri dryck från deras fantastiska sortiment.

Som jag skrivit tidigare startar jag mina morgnar med Free Ride – en fräsch vitaminberikad koffein dryck utan socker. Men som ni vet finns det hur många olika varianter som helst (även utan koffein, med naturlig sötning, utan kolsyra, smaksatt mineralvatten osv. – se alla här!) och ni väljer själva vilken produkt som ni är mest nyfiken på. 

Jag kommer dra 2 vinnare som vinner 1 flak vardera. Reglerna för att vara med är super enkla;

  1. Följ @andreaberlin_com och @vitaminwellsverige på instagram.
  2. Skriv i kommentarsfältet på min instagrambild vilken smak du önskar på ditt flak.
  3. Tagga 3 vänner i samma kommentar.

Vinnarna kommer att dras den 17 december (kl 21.00). Paketen skickas hem till dörren så de kommer perfekt som julklapp till er!

Kul, eller hur!? ?

Lycka till ♡

 


Tävlingen är ett samarbete med Vitamin Well.

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *