Tea & Dessert

Tea_and-Desert_Dubai_Andrea_Berin-0663.jpgTea_and-Desert_Dubai_Andrea_Berin-0664.jpgTea_and-Desert_Dubai_Andrea_Berin-0680.jpgTea_and-Desert_Dubai_Andrea_Berin-0686.jpgTea_and-Desert_Dubai_Andrea_Berin-0689.jpgTea_and-Desert_Dubai_Andrea_Berin-0691.jpg

Hej på er, har precis kommit upp från stranden och tog ut ett gäng bilder från igår kväll. Gårdagen blev förstås inte alls som vi tänkt oss. Det började med att jag skulle åka till Lorna Jane Sportswear för att kolla på träningskläder. Och precis som jag var rädd för stämde inte infon deras internationella hemsida. Vi tog en taxi till ett litet Mall långt bort, väl framme fanns inte butiken där. Därifrån tog vi ytterligare taxi till The Palace Hotell där vi skulle äta arabisk mat på Evaan Lounge som vi hade hört skulle vara riktigt bra. Men det var så kyligt under kvällen att jag tyckte det blev alldeles för kallt att sitta ute pga min förkylning. Stället var fantastiskt fint med loungegrupper kring poolen, men hur kul är det att frysa när man sitter och äter?

Efter att ha spenderat en del taxiresor på kors och tvärs beslutade vi att åka till en favorit i repris, Hanaaya på Mina A’Salam. Vi var så himla hungriga och irriterade på vår “misslyckade” tur så deras mat var räddare i nöden. 🙂

Jag tror att de har den absolut största dessert sektionen här i Dubai. Helt sjukt vad mycket chokladpraliner, maccarons, kakor, tårtor, godis, fudge, glass av olika slag – och såklart chokladfontäner i både vit- och mjölkchoklad. Och nej, man kan inte gå dit utan att hålla tassarna ifrån alla dessa godsaker. Till och med jag som kört stenhårt sockerfritt länge gav mig på allt! 🙂 Maccarons med kola fyllning och guldströssel. Hallå ja! Dubai de lux! Det blev många… ha ha 🙂 Till desserterna beställde vi in färskt mynta te. Så himla gott och fräscht!

Men nu är jag helt beslutsam med att det inte blir fler sådana onyttigheter här i Dubai. Punkt slut! Blir bara så trött och vätskefylld av detta socker. Nu vill jag verkligen inte förlora det resultat som träningen ger. Har mitt skafferi här i lägenheten med många nyttiga alternativ från Wellness Nutrition så de tänker jag fortsätta köra på.

Snart släpper jag fler spännande bilder… ses snart!

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *