The fruity collection

Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_Gina_Tricot_Falsterbo_Collection_2017_Hoodie-1403Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_Gina_Tricot_Falsterbo_Collection_2017_Hoodie-1383Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_Gina_Tricot_Falsterbo_Collection_2017_Hoodie-1369

Hej, hoppas ni har det bra i värmen! ☀ När jag vaknade idag hade jag faktiskt träningsvärk i rumpa och baksida lår. Blev helt chockad av känslan eftersom det var flera år sedan jag hade träningsvärk senast… haha 🙂 Kroppen är verkligen van, men den riktigt klättrande backträningen vi körde i vackra Båstad skogen igår tog fin fint!

Det har verkligen varit en riktigt wellness och träningshelg. Oslagbar kombo! Blir aldrig beskviken när jag kommer till Riviera Strand. Gillar verkligen att ha mina favvo ställen att återkomma till. Jag kan lova er att ni kommer få bildbomber hela veckan därifrån, bara så ni vet! 😉 Hoppas ni tycker det är okej!

Och för er som funderat på vilken hoodie som gäller i sommar så har ju Gina Tricot Equestrian släppt denna hallonfärgade i tjock bomull. Perfekt för sommarkvällar på terassen! Like it a lot! ?

Stor kram från mig♡

The fruity collection – Moa hoodie från Gina Tricot Equestrian Falsterbo. Limeted Edition 2017 – finns att klicka hem här! Kommer även finnas på FHS tävlingarna i 8-16 juli.

Dela detta
4 Kommentarer
 1. Ida T says:

  Hej!
  Hoodie’n är verkligen så fin! Undrar bara ifall du har redigerat din bild här då det inte alls ser ut som samma färg som på deras hemsida där man beställer den? Är den verkligen sådär hallonrosa eller är den mer åt det coral/orangea hållet?
  Hoppas allt är bra!!

  Svara
  • Andrea
   Andrea says:

   Tack, kul att du gillar den! 🙂 Den är inte alls så ljus som på Gina Tricots hemsida, så ser den inte ut. Det är en klar stark rosa och skiljer sig inte mycket från bilderna ovan. Vill aldrig redigera så att jag förvränger färgerna för mycket, då skulle det bli alldeles fel. 🙂
   Kram ♡

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *