The pool by night

Tänkte jag skulle låta dem här mysiga kvällsbilderna tala för sig sig här på Euphoria Resort. ? Kan inte nog att säga för många gånger hur vackert och coolt här är på kvällarna. Det blir så mycket finare när inte alla hotellgäster badar och stökar ner.. haha. 🙂 Det är något magisk när det blir så rofyllt och vattnet ligger blankt.

Igår fick vi faktiskt en riktigt god middag här, äntligen! Det serverades grillad svärdfisk, scampi, bläckfisk och väldigt goda små spenatknyten i buffén. Håller tummarna att vi kan få lite mer grillad mat av det här slaget dessa sista dagar. 

Har förstått att det fortfarande är underbart väder där hemma, men nu är det riktigt hot här också. Skulle tippa att vi har legat kring 32 grader nu. Tempen går inte ner från det blir riktigt mörkt. Under middagen igår hade vi 28 grader, galet!

Hoppas ni har fått en toppen start på veckan, det är ju trots allt måndag. Själv har jag inte så bra koll på veckodagarna just nu, men det är ju det som är så härligt när man är i väg. 🙂

Stor fram från Kreta ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *