The Skin Agent

Hej på er! Hur mår ni? Jag vet ju att ni gillar att få lite tips om nyheter på marknaden och det tänkte jag faktiskt bjuda på idag. 🙂 Kanske ni har haft samma problem som mig när ni tränar och är aktiva… Ni vet, det där med skav. Så tråkigt, sånt som kan förstöra mer än bara ett träningspass. När man väl fått brännmärken eller blåsor kan det ju vara kvar i flera veckor och göra ont.

När jag är känslig i huden (vilket oftast är sommartid eller när jag är på semester och solar) kan det vara riktigt svettigt att träna. Då blir också friktionen mellan plagg och hud större, pga av att kläder, strumpor osv kanske blir fuktigare/blötare än vanligt. Men ibland kan ju jag faktiskt också få skav när det gäller hud mot hud. I en armhåla till exempel där man gnider armen mot, vilket kan hända under en lång PW.

Nu ska tydligen dessa bekymmer vara lösta, eftersom det kommit produkter som kan förhindra skav. 🙂 Wiho! Företaget The Skin Agent gav mig chansen att prova deras väldigt söta stift som har olika användningsområden. Tre olika stift – ett som man kan sätta runt/under sport-BH’n – ett för “hud mot hud” och ett mot textil. Nu ska jag så smått börja testa dessa under mina träninspass, under tights/troskant vid cykling och på fötterna mot skoskav. 

Det ska bli spännande att se om dessa kan lösa problemen, i så fall vore det ju underbart! 🙂 Eller hur!? Just nu har jag inte så mycket skav, men så snart jag känner att huden är i en känslig period kommer jag definitivt sätta på dessa stift innan jag ger mig i väg på mina pass. Så smart idé!

Hoppas ni också haft en härligt aktivt helg! 🙂

Hörs snart igen…

Stor kram ♡

Är ni nyfikna på The Skin Agent‘s produkter – titta in här! De går att klicka hem i deras webbutik här!

_________________________________________________________________

Inlägget är ett samarbete med The Skin Agent.

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *