The summer starts here

Finally… i veckan spikade vi äntligen en resa till solen! 🙂 Den 1 juni landar vi här. Om prick 3 veckor alltså. Det har blivit lite av en tradition att inleda sommaren nere i Medelhavet och få lite gyllenbrun färg på kroppen. Känner mig så extremt grå just nu, så detta ska bli underbart! ? Vi valde ett resmål dit vi faktiskt aldrig har rest. Efter typ två veckors research, valde vi mellan det här eller att åka tillbaka till ett favoritställe på Kreta. Men det här lockade mer!

I år kändes det extra svårt att välja. Vi hade bara en vecka som passade i kalendern och kravet på träningsmöjligheter var extra prio. Det är svårt med fina hotell med bra gym kring medelhavet. Trots att det är 5-stjärnigt brukar det vara ett avskalat utbud. Eftersom Jonas har sin sista intensiva träningsvecka innan “Vätternrundan” så kommer vi hålla igång ordentligt även där nere.

Vi hoppas med andra ord på skön avkoppling, mycket aktiviteter och riktigt god mat. Bästa kombon, eller hur!? 🙂 En av anledningarna att vi åker hit är också maten – här finns en mix av Mellanöstern och Grekland. Kan ni gissa vart vi ska? Jag är riktigt nyfiken och tror att man kan äta massor av orientaliska smaker här. Hade det inte varit så varmt i Dubai nu hade vi inte tvekat att resa tillbaka igen. Men nu under sommartid reser man ju gärna till något lite närmre.

Detta blir nytt och spännande! Det sägs dessutom vara vackert och fint i området runtomkring, vilket är enormt viktigt tycker jag. Får lite panik när man inte kan gå ut ur ett “hotell fängelse”. Förra årets vistelse på Euphoria Resort i Grekland var helt fantastiskt, men utanför hotellet fanns absolut ingenting, en fattig landsbygd som man helst inte ville se. Håller tummarna nu för en riktgt bra kombo.

Självklart ska ni få reda på vart vi ska snart… 😉

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *