This week’s list

Hej long weekend! 🙂 Hoppas ni mår bra och hittar hit trots min lilla frånvaro i veckan. Tänkte det kunde vara läge för en “veckans lista” eftersom det var ett tag sedan. Vad jag märkt, har ni uppskattat det innan. 🙂 Denna gång får det bli veckans “favvisar”. Eftersom jag ofta nördar ner mig på vissa saker jag gillar så tänkte jag dela med mig av lite allt möjligt.

Veckans “må bra”: Har haft 5 cleana veckor nu, helt utan socker och andra onyttigheter. Ingen diet alls, utan bara ett sätt för att boosta kroppen och ge den nyttigheter.

Veckans träning: Vanlig rutinträning som gått bra! Kroppen är verkligen på högförbränning när den bara får massa bra mat. Så måste äta som en häst för inte tappa vikt. Massor av protein i kosten gör dessutom att musklerna kan underhållas väl.

Veckans mellis: Barebells White Almond Bar. Döööör vad jag älskar den!

Veckans dryck: Mitt nya våriga te – lemongrass/havtorn med massor av soyakaffemjölk.

Veckans träning/gymklädsel: Helsvart

Veckans bästa tv: Sista avsnittet av Gråzon och de mysiga Sandhamns filmerna. Har också börjat kolla på Advokaterna på Cmore.

Veckans minne: Förra årets resa till Rhodos. Valborgsmässoafton åkte vi… I år bär det av en månad senare. Shit vad jag längtar till Kreta nu!

Veckans grönsak: Mandolin-hyvlad kålrabbi (så saftigt och gott!)

Veckans sallad: Min egen special ceacarsallad (där all kyckling, romansallad, hyvlad kålrabbi, purjolök, vitkål och god sås är mixade och blandade tillsammans. Toppad med några minitomater) Så krämig och god!

Veckans salta snacks: Torkade och saltade soyabönor (har ni inte testat – do it!) Nyttiga & proteinrika!

Veckans stolthet: Många nya återförsäljare klara för OSIMAGNESIUM. Känns sååå bra att responsen är så positiv för varumärket! Nu håller jag tummarna för lite press också.

Ha en underbar långhelg så ses vi snart igen… ?

Stor bamse kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *