Throwback to Dubai

Tiden bara rusar förbi och imorgon är det redan dags för årets upplaga av Natural Products Scandinavia – årets mässa i Malmö för naturliga produkter. Och vi ska vara med OSIMAGNESIUM. Vår leverantör från Budapest kommer också hit och vi ska tillsammans promota vårt varumärke på bästa sätt för nya återförsäljare. Ska bli kul att se hur montern blir, alla nya broschyrer, flyers och nya snygga förpackningar som vi ska dema. Dessutom är jag verkligen super taggad på att hitta nya varumärken. Nu var det ett år sedan sist, så det är dags att sätta tänderna i något nytt för den svenska marknaden. 🙂 Så både onsdag och torsdag kommer jag vara där hela dagarna. Kommer säkert sända lite instagram storys så ni får se! 

Eftersom det bara blir mörkare, kallare och gråare ute känns vårt beslut kring resan så rätt. Jag vill verkligen ha något att se fram emot istället för att göra allt innan jul. Så under andra halvan av januari går såklart flyget till DUBAI. Shit, vad jag har längtat dit (även sommartid)! Förra året var vi ju inte där, då vi åkte till Marocko istället, annars har det varit givet varje vinter. Det kommer bli lite annorlunda denna gång, vi kommer inte bo på favoriten Fairmont the palm utan på ett helt annat ställe. Men jag tycker det ska bli spännande, måste se mer av Dubai helt enkelt. Det jag längtar mest efter är lyxen, de välpolerade golven, de magiska miljöerna och såklart den urgoda arabiska maten. ? 2 månader kvar, låter kanske länge, men det är precis lagom när julen är avdankad och man har hunnit springa av sig julmaten.. haha.

Kroppen är nu i början på veckan lite mör efter alla timmars träning i helgen. I Båstad är alltid dagarna fullspäckade med träning och natur. Älskar det! Faktiskt skönt att ta det lite mer chill i veckan med träningen. Har fått önskemål att jag ska tipsa om min favoritutrustning/kläder för “outdoor workout” såhär års. Vad tycker ni om det, något som fler vill få inspo om? ?

November kramar ♡

___________________________

Bild från februari 2016 – ljuvlig kvällsprommis på stranden från i Dubai. 

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *