Time for vacation

Snart möter vi Medelhavsvindarna. Åååå vad underbart det ska bli! 🙂 Yes, det är fint och varmt väder i Sverige. Men semester på ett femstjärnigt all inclusive hotell kan inte jämföras med en vecka hemma. Självklart kommer jag uppdatera er från Kreta! Kommer nog till en början bli ganska mycket “instagram storys” och sen ska vi såklart göra kameran redo så ni kan få se hur vi har det också. Hoppas ni följer med! 

Tänkte passa på att påminna er om att ni kan shoppa både mobilskal och alla tillbehör hos Ideal of Sweden till 20% med min rabattkod. Jag tar med mig detta skyblue skalet Airy Blue (med väldigt bra grip-känsla, då det är lite gummiaktigt på ytan) som jag gillar att ha när jag tränar. Sportigt och stilrent! Sen har jag dessutom med mig en av nykomlingarna – ett så ursnyggt turkost Magical Mint. Ni ska få se det sen, galet läckert för dem som gillar turkost. 🙂

Ta chansen att fräscha till mobilen – 20 % rabatt genom denna LÄNK (Magical Mint) och denna LÄNK (Airy Blue) BERLIN20 i kassan! 

Självklart kan ni shoppa vilken produkt ni vill trots att länkarna går till just mina favoriter.

Massor med res-kramar ♡

_________________________

Inlägget är ett samarbete med Ideal of Sweden.

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *