Valentines Day

Hej fina hjärtan! ? Idag är det Alla Hjärtans Dag och det ligger faktiskt magiska minnen från detta datum och dagarna runtomkring. Idag är det prick 3 år sedan jag stod på den här sagolika stranden på Maldiverna och tittade upp i himmeln på dessa söta ballong-hjärtan. 🙂

Ni som följt mig länge vet att det var där och då den här bloggen föddes. Kunde inte ana där och då att jag skulle sitta här och blogga 3 år senare också, men så har det blivit, eftersom jag fått så otroligt fin respons för bloggen under vägen. Samtidigt är detta en så fin dagbok för mig under årens lopp.

Ångrar verkligen inte att vi flög ner vår alldeles egna fotograf till Velassaru på Maldiverna. Våra bilder är värda allt! Är dessutom så himla glad för Fabian Wester‘s skull att han utvecklats till den proffsfotograf som han är idag. När vi lärde känna varandra för måååånga år sedan nu, var portfoliot betydligt mindre. Vårt bröllop var bland de första riktigt seriösa han gjorde utanför Sverige. Idag har han, som ni säkert vet, plåtat Kenzas bröllop, alla storbloggarna  och många stora varumärken. Kul!

Kommer ni bli firade med hjärtan idag tror ni? 🙂 Jag har förbrett en väldigt fin överraskning till min kärlek i alla fall. ? Ska bli så kul att ge! Ni kommer självklart få se senare i veckan.

Mega kramar & kärlek till er idag ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *