♡-day

Eftersom det är “Alla hjärtans dag” idag så blir det en flashback 3 år sedan när vi stod här på Maldiverna. Det är en tid som jag inte glömmer och faktiskt här som  bloggen föddes. Hade aldrig kunnat tro då att den skulle leva kvar än i dag. Men är så glad hur den både format mig och allt som har hänt under dessa år. 🙂 Hade jag inte fortsatt med den hade jag nog inte jobbat med allt det jag gör idag. Allt har en mening!

Just nu är det massor av spännande som händer på mitt nya arbete. Vi ska nu sätta de exakta smakerna av de nya produkterna i “Functional Food” varumärket. Det laboreras med olika ingredienser, mängder, konsistenser. Det kommer prover direkt från produktionen in till oss på kontoret där vi sitter och smakar, analyserar och förbättrar. Vi diskuterar hur de olika ingredienserna har för påverkan för smaken, hur olika typer av protein beter sig, sötning, nötter osv. Parallellt pågår massor av andra processer där vi tar fram fler produkter som ska fylla på sortimentet sucessivt – men även sådant som ska gå till private labels. Därför är massor med produkter på gång samtidigt.

Nu är det allt ifrån hemsidor, produktpresentationer, butiks expo ställ, bilder, förpackningar, social media m.m och såklart de ätbara produkterna som ska färdigställas innan det är dags för produktionen att dra igång på alvar. Sen släpper vi bomben. Grymt kul!  Lovar att visa och berätta mer snart. 🙂

Ha en underbar ?-dag!

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *