Weekend in Gothenburg

Hej fina ni! Jag är precis hemkommen från Göteborg efter en helt underbar helg! 🙂 En så himla lyckad vår trip. Älskar att komma iväg så. Jag blev upphämtad på jobbet redan i torsdagskväll, så körde vi direkt. Jonas hade hämtat goda sallader, så vi åt på vägen upp i bilen. Kom precis lagom upp så man hann checka in och slappa en liten stund framför tv-n innan det var dags att burra ner sin i hotellsängarna. 

Startade båda mina morgnar med två grymma träningspass på Skönhetsfabriken. Passade på att köra ett långt x-trainer pass och ett kortare cykelpass – båda dagarna. Vill gärna stärka mig lite i cyklingen nu inför cykelsäsongen ute och det känns som vinterns träning har gett både uthållighet och styrka i benen, vilket känns bra.

Att sedan landa nyduschad med massor av god frukostbuffé är ju en dröm. ? Clarion Post’s frukost är dessutom en av de bättre i Sverige, finns sååå mycket gott! Så reload deluxe efter morgonenträningen. Sedan hade vi två fantasiska dagar i stan, där shopping var i huvud fokus! Alla ville ha nya vårkläder/saker. För min del blev det inte mindre än 6 tröjor, en scarfs, en väska, ett skärp, ett träningslinne, en träningströja, strumpor och ett nytt bäddsett lakan till oss här hemma. Känns som vi spenderade väldigt mycket pengar, men samtidigt shoppar vi inte speciellt ofta… Nu känns det i alla fall riktigt skönt att kunna ta på sig lite fräscha plagg. 🙂

I fredags träffade vi även en del av träningsgänget på det nya gymmet Barrys Göteborg. Coolt ställe! 

Idag står handling av mat på schemat sedan blir det en lång PW i solen. 🙂 Fler updates kommer snart…

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *