Weekend vibes

Heeej söndag! Hoppas ni har en mysig helg. 🙂 Just nu sitter jag uppe i Båstad, har precis ätit lunch efter morgonens träningspass på Riviera Strand. I går blev det kvällscykling längs kusten och på morgonen tog jag en riktigt backig powerwalk på 14 km. Känner det lite bak i höften idag, men inte så dumt att använda nya muskelgrupper ibland också. Nästa helg hoppas jag få med mig Jonas ut också så vi kan gå nån riktigt vacker naturslinga tillsammans igen. Dessutom finns ju så mycket fin skog, bergsknallar och milslånga stränder här. Så det går att variera sig. Älskar att kunna gå mil efter mil på en hård packad strand också. Sådana dagar då man inte vill ha alltför stora utmaningar i backar eller va på gymmet.

Nu ska jag snart fixa lite mer bilder här nu så ni kan få se. Ska försöka ta några innan vi rullar hemåt ikväll. 🙂 Ni som följer mig på instagram stories kan se litegrann härifrån.  Hoppas du följer med där också!

Hörs snart igen…

Helg kramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *