When life give you lemons

ANNONS – I samarbete med Barebells

Det krävs mer än att flirta med ögonen, vara generös och bjuda på något gott för att imponera på mig. Men när man dessutom är proffs på marknadsföra sig, utan att skryta, då kommer man upp till den där extra nivån. ?

Efter att fått chansen att följa Barebells produktlanseringar de senaste åren bjuder de alltid på spänningar…. Och den här gången trodde jag, på fullaste alvar, att jag skulle hämta ut tennisbollar på posten. Nej, jag blev absolut inte sur när jag öppnade det. 🙂 Visserligen var det runda citroner. Men alldeles färska, färgrika, nyplockade – i sitt nät! Tillsammans låg de med en specialdesignad anteckningsbok och såklart nykomlingen – Lemoncurd proteinbar. Hela konceptet. When life’s gives you lemons!

Eftersom jag vet att ni älskar recensioner av nya produkter vill jag passa på att ge denna nyhet några väl valda ord.
 
Färskt, nylagat, krämigt, sött… lemoncurd med massor av vit choklad med crisp på toppen. Den här baren har det jag önskar mig av en vasslebar som ligger lågt kolhydrater och fett. Den känns förtrollande fräsch! Visserligen är den inte gjord på äkta naturliga citroner, men det är inte godis heller. Men det här är precis lika gott, sockerfritt och mättar som ett mellis – fitness mellis! Så den här baren vill jag faktiskt bunkra upp med inför sommaren för det sägs vara en “limited edition”. ?
 
Inom kort kommer jag också skriva ett inlägg vad som är skillnaden mellan bars och bars. Eftersom detta numera är en djungel! 
 
Kram ♡
 
____________________________
 
Inlägget är ett samarbete med Barebells – Proteinbar Lemoncurd White Chocolate.
 
Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *