Workout in rain

Hej December! 🙂 Hemma efter en första adventshelg i Båstad. Tiden bara swischade förbi, kanske för vi alltid har ett så högt tempo när vi vi är där. Inget adventsbak, marknader eller fönstershopping här inte… Träning, natur och relax på kvällarna. Älskar! ?

Jag fick för ett tag sedan en förfrågan av er läsare om jag inte tipsa vad jag har för träningskläder när vi är ute och tränar i skogen. Och självklart kan jag det. 🙂 Här är min underbara regnjacka från Stellar Equipment som jag fick av Jonas i födelsedagspresent. Jag har använt den varje dag sedan jag fick den. Varierar bara hur mycket jag tar på mig undertill, dvs jag kör lager på lager, med fleecetröjor av olika tjocklek samt tunnare träningströjor – beroende på temperatur. Den här jackan är en DRÖM. Är så enormt imponerad hur grym den är på att hålla en torr i regn och hålla vinden borta. Utan att på något sätt vara sponsrad kan jag lovorda denna jacka. Tejpade sömmar, bra andningsförmåga och riktigt snygg passform. Det enda negativa är det höga priset. Men det är verkligen ett kvalitetsplagg, så det är värt en investering! 🙂 Ni hittar den HÄR!

Jag är en riktig keps tjej, gillar inte alls mössa. Att ha keps är dessutom perfekt när det regnar. Skärmen håller vatten borta från ansiktet och håret håller sig hyfsat torrt. Jag har den här svarta från 2XU (ett av mina absoluta favvo märken på tights). Grymt skön och har lite andning upptill. Nylon tyget håller lite väta borta, men tyvärr blir man lite blöt i håret om det vräker ner såklart.

På benen har jag alltid ett par favvo byxor som jag faktiskt har köpt på sportavdelningen på H&M, de är en strechig bommulsbyxa med snodd nertill. Älskar dem, tror jag kommer ha dem tills det går hål i dem faktiskt. Än så länge har de varit med om många mil de senaste åren. Härligt med sådana kläder som verkligen håller.

På händerna har jag inte behövt ha så tjocka vantar ännu. Så jag kör fortfarande ett par tunna löparhandskar från Asics som andas. Ganska enkla i svart med rosa detaljer. Gillar att inte bli för varm om händerna, eftersom man gärna behöver något andningsrum när värmen stiger i takt med träningen.

På fötterna har jag nu äntligen fått mina vattentäta “tränings-pjuks” från Nike. Dessa tänkte jag förstås får komma i ett annat inlägg. 🙂 Summa sumarum – svart och rosa är min look på mina uteplagg just nu! 🙂

Fick två riktiga lång PW-s i helgen, varav den ena igår i hällregn. Både jag och Jonas är så jädrans envisa så vi skulle gå 1,5 mil i ösregn i skogen. Ja, jag kan ju säga att jag har aldrig varit så blöt på en runda som då. Brrr… kallt! 🙁 Kanske var vi lite väl optimistiska, vi skulle nog tagit en kortare, men vi tog oss igenom. Dock med en pajad mobiltelefon som blev dränkt av vatten (eftersom vi skulle navigera med den). Stackars Jonas! Den har fortfarande inte vaknat. Får verkligen hoppas att den inte är sönder förgått. När ska det egentligen komma mobiltelefonen som tål lite hårdare tag och träning framförallt!?

Hoppas ni haft en fin start på den nya veckan, hörs snart!

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *